Het geheim dat onze studenten zo goed maakt!

Een website gemaakt door studenten? Dat kan toch nooit goed zijn? Ik heb liever een professional!

Dit zijn de opmerkingen die we vaak genoeg te horen krijgen, echter is het tegendeel waar. Waar de jarenlange webdesigners veel ervaring hebben kan het soms zijn dat deze niet met de tijd meegaan en blijven hangen in oude methodes. Onze Webdesign Studenten zorgen er dan ook voor dat er nieuw leven in onze websites wordt geblazen.

Bij De Webdesign Student werken onze webdesigners in kleine teams, vaak bestaan deze teams uit een aantal studenten onder begeleiding van een professional, dit zorgt ervoor dat ouder en ervaren leert van jonger en ook de andere kant op natuurlijk.

Krijg ik dan middelbare school studenten die mijn website of webshop ontwikkelen?

Nee u krijgt bij ons geen middelbare school studenten die uw website of webshop ontwikkelen. Wij willen dat iedereen blij is met de websites en webshops die wij opleveren en daarom stellen wij zelf dan ook flink hoge eisen aan de websites. Wij leveren onze eigen hogere webdesign standaarden en ook onze studenten moeten voldoen aan hogere eisen.

Onze Webdesign Studenten voldoen minimaal aan de volgende eisen:

  • Alle webdesign studenten volgen minimaal een HBO opleiding (Mediatechnologie, Informatica-B)
  • Voor alle studenten wordt een technische kennistest gehouden
  • Alle studenten worden getoetst op business sense
  • De studenten dienen een goed portfolio te hebben
  • Alle studenten moeten voldoen aan een aantal jaar ervaring

Doordat wij deze hoge eisen stellen aan onze studenten zorgen wij ervoor dat wij enkel de goede studenten aan uw website of webshop laten werken. Zodoende bent u gegarandeerd van een goede, doordachte website of webshop en zijn wij gegarandeerd van een tevreden klant!

Werken bij De Webdesign Student

Wil jij na het lezen van bovenstaande ook werken voor De Webdesign Student? Denk jij dat je voldoet aan alle eisen die wij stellen aan onze studenten en ben je ook nog eens koning in tafelvoetbal? Dan ben jij waarschijnlijk de beste aanvulling voor ons team!

Bekijk hier al onze beschikbare webdesign vacatures