Uw zekerheid met onze eigen standaarden!

U wilt een nieuwe website of webshop, maar dat is niet het enige dat u wilt. U wilt daarbij ook de zekerheid dat het goed gaat, de ontwikkeling professioneel wordt uitgevoerd en dat uw website in zijn geheel perfect is. Dit is ook voor ons een zeer belangrijk onderdeel. Wij maken geen reclame en moeten het dan ook enkel hebben van referenties (mond-tot-mond) en Google. Mede door deze redenen hebben wij dan ook onze eigen standaarden voor u ontwikkeld!

Wat zijn onze standaarden en waarom?

Onze werkwijze houdt rekening met een aantal elementen;

Gebruikersvriendelijkheid

Alle websites en webshops die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij vanuit het oogpunt van de bezoeker. Het beheer systeem vanuit het oogpunt van de beheerder. Alles moet eenvoudig te bedienen zijn!

Samenwerking

Wij denken met u mee over de website, wat zijn uw doelen voor de website en webshop en hoe kunnen wij deze doelen het beste benaderen.

Correct ontwikkelen

Alle websites worden volgens de W3C standaarden ontwikkeld.

Business Sense

Wij denken na over de impact die elementen op de website zouden kunnen hebben. Wat is belangrijk om uw doelen te bereiken?

SEO & User Experience

Wij houden altijd rekening met het correct indelen van de webpagina’s, dit voor gebruikersvriendelijkheid maar ook voor zoekmachine optimalisatie.

Transparantie

Tijdens een project kunt u zelf alle voortgang eenvoudig bekijken en bijhouden via onze project management tool en de live testomgeving.

Duidelijkheid en ervaring

Wanneer wij een website of webshop opleveren krijgt u ook de juiste training hierbij. Het opgeleverde systeem zal al gebruikersvriendelijk zijn en daarbij leveren wij ook trainingsvideo’s speciaal gemaakt voor uw eigen website of webshop.