Hoe gaat De Webdesign Student te werk?

De Webdesign Student luistert naar u!

Om te weten wat uw wensen zijn zullen wij eerst goed naar u luisteren. Wij willen graag weten wat u precies wilt op de website. Wilt u misschien eenvoudig foto’s toevoegen? Wilt u dat de website gericht is op webshopactiviteiten? Al deze informatie willen wij graag weten.

De webdesign student luisterd naar uw wensen
De Webdesign Student

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Na al uw wensen te hebben gehoord laten wij u zien wat wij kunnen betekenen. Wij tonen alle mogelijkheden, alternatieven en doorgroeimogelijkheden voor de website. Wij denken actief mee met de website zodat we samen tot het juiste plan komen voor het opzetten van de website.

De webdesign student begint aan de website

De Webdesign Student maakt zich even boos!

We weten precies wat u wilt en hoe we het moeten aanpakken… maar nu is het tijd voor ons om ons even boos te maken en wat aan de website te gaan doen! De student(en) die aan de website werkt zal zich gelijk op de website storten aan de hand van de afgesproken planning. Gedurende het maken van de website zal de student nauw contact houden met de opdrachtgever om goede communicatie te houden.

We worden enthousiast, we naderen het einde!

Tijdens het project zien we het einde naderen…. de afronding van het project. Wij zullen samen met de opdrachtgever de website nog een keer doorlopen en goed testen. Alle puntjes die worden gevonden worden direct aangepakt door De Webdesign Student en we zorgen er samen met u voor dat het resultaat steeds perfecter wordt!

Het is tijd om iets moois op te leveren!

Bloed, zweet en tranen heeft het De Webdesign Student gekost, maar het resultaat is gewoonweg super! Uw website is klaar om opgeleverd te worden en de eerste bezoekers mogen uw website al komen bewonderen! Wij zorgen ervoor dat de website online komt en dat er geen problemen zijn op het moment dat deze officieel wordt gelanceerd. Samen met u hebben we iets moois opgeleverd!

De webdesign student rond het project af

Bevalt onze werkwijze u? Vraag dan nu een offerte aan!

Meer informatie