De Webdesign Student, wie zijn wij?

Het ontstaan van De Webdesign Student

De Webdesign Student is een webdesignbureau dat is opgezet in januari 2014. Wij zagen vele jaren veel webdesignbureau’s opgestart worden maar veel van deze webdesignbureau’s bleven hangen in de tijd, hangen in kennis en hangen in de technieken. Dit zorgde ervoor dat we weinig experimenten zagen op het internet, weinig unieke websites en veel websites die op elkaar lijken.

De Webdesign Student is een webdesignbureau dat staat voor vernieuwing, voor ontwikkeling en voor experimenten. Ons concept is als volgt opgezet;

Binnen ons team hebben wij ervaren Senior Front-End developers en programmeurs. Deze ervaren developers nemen een aantal studenten onder hun hoede zodat kwaliteit behouden blijft en met deze webdesignstudenten de kennis wordt gedeeld. Doordat deze webdesignstudenten binnen het team komen, zorgt dat er ook weer voor dat nieuwe idee├źn en nieuwe ervaringen en nieuwe technieken gedeeld worden binnen deze teams. Zodoende ontwikkelen wij onze ervaren programmeurs en designers maar ook onze webdesignstudenten. Dit zorgt er ook weer voor dat onze ervaringen en nieuwe technieken op het gebied van webdesign worden samengevoegd en zorgen voor het perfecte resultaat!

De webdesign student rond het project af

Onze missie

De Webdesign Student streeft ernaar om door middel van nieuwe technieken, eerdere ervaringen en een eerlijke prijs een perfect resultaat op te leveren voor op het web. Wij streven naar kwaliteit op het internet.

Onze visie

Doordat wij ons blijven ontwikkelen en trainen willen wij ervoor zorgen dat De Webdesign Student de standaard wordt voor nieuwe technologie op het web. Wij zien dat het web nog steeds flink aan het groeien is, op het gebied van E-commerce en zoekmachine optimalisatie. De Webdesign Student wil door middel van eigen ervaringen en experimenten uw website tot een succes brengen!

Kortom, wij zijn..

De eerlijkste

Bij ons heeft u geen verborgen kosten, krijgt u geen problemen als u naar een andere webdesigner gaat of weet u niet hoe het systeem werkt.

De snelste

Wij streven ernaar om een website af te ronden in 3 tot 5 weken tijd. Dit is natuurlijk afhankelijk van beide partijen.

De voordeligste

Lage tarieven, maar een hoge kwaliteit. Onze studenten zijn hoogopgeleid maar werken voor lagere tarieven in uw voordeel!