Wordpress logo

Dit is waarom wij de WordPress webdesign specialisten van Nederland zijn!

Dagelijks werken wij met WordPress, niet enkel het opzetten van een eenvoudige website maar ook het aanpassen van WordPress plugins, ontwikkelen van WordPress thema’s en aanpassingen aan de code structuur. Dit maakt ons de meest ervaren ontwikkelaars!

Screenshot Wordpress website

Jarenlange ervaringen

Waar veel designers net in WordPress stappen kunnen wij u jarenlange ervaring garanderen. Onze eerste ontmoeting met het CMS was in 2007. Het systeem stond nog in de kinderschoenen en was nog niet zo gebruikersvriendelijk als nu.

Sinds 2007 zijn wij actief geweest bij de ontwikkeling van het gehele content management systeem. Wanneer er updates waren zorgden wij ervoor dat al onze klanten hier ook van konden profiteren. Dit is bij ons nog steeds het geval!

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem dat gebruikt wordt voor het beheer van websites. Van oorsprong was het CMS alleen ontwikkeld voor weblog gebruik maar in de jaren daarna is het systeem heel erg uitgebreid en zien we dat veel websites die online staan gebaseerd zijn op het systeem.

WordPress heeft als voordeel dat het systeem niet alleen gebruikersvriendelijk is voor de beheerder van de website maar ook voor de bezoekers van de website. Zo zitten er in het systeem al standaard onderdelen zoals, paginabeheer, blogbeheer en de mogelijkheid om te reageren voor de bezoekers.

Bij het ontwikkelen van een website is het dan ook van belang dat alle mogelijkheden erin zitten. Al jouw wensen moeten worden ondersteund door het systeem waarmee de website bedient zal worden. Dit is vaak een lastige kwestie echter voor WordPress zijn er regelmatig oplossingen. Zo maken wij gebruik van WooCommerce bij de ontwikkeling van een webshop, kunnen wij drag & drop formulier builders op de website plaatsen en kunnen wij voor alle wensen wel een oplossing vinden

Meer weten over het WordPress systeem? Bezoek dan hier de website van WordPress.

De webdesign student luisterd naar uw wensen

Webdesign voor WordPress is onze specialiteit

Wil jij een inspirerende of informatieve website laten maken met behulp van WordPress webdesign? Maak dan gebruik van de diensten van De Webdesign Student. Wij kennen alle geheimen van de WordPress website, of het nu om vormgeving gaat of om het functioneren van de website. Met De Webdesign Student heb jij binnenkort ook een site waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste technieken en mogelijkheden van het WordPress webdesign.

Wij denken na!

Wij denken helemaal met u mee. U heeft namelijk een doel, u wilt een website, en u wilt ergens komen met deze website. Wij zoeken voor u de beste oplossing, de beste integratie mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw nieuwe website past binnen uw branche.

WACHT! Alles eenvoudig, snel en goed.. is dat niet wat je wilt?

Jij bent op zoek naar,… een content management systeem voor een website waarmee alles eenvoudig aan te passen is? Een website die niet alleen gebruikersvriendelijke is voor de bezoekers maar ook in het beheer? Een website waarmee u eenvoudig pagina’s kunt aanmaken en foto’s aan kunt toevoegen? Een website die perfect is voor u en uw website bezoekers?

Dat zijn onderdelen die wij, De Webdesign Student, zeer belangrijk vinden aan een website. Het gebruik maken van een CMS dat staat voor goede user experience zodat alle gebruikers van de website tevreden zijn over de werking. Wij werken met meerdere systemen voor het beheer van de website maar het meest gebruikersvriendelijke CMS dat wij leveren is WordPress.

Een passende website met WordPress webdesign

Bij het maken van het WordPress webdesign houden wij voortdurend rekening met jouw wensen. De vormgeving en functies moeten perfect passen bij de doelgroep van je website. Daarom is er regelmatig overleg tussen jou als opdrachtgever en De Webdesign Student over het webdesign. Zo creëren we samen de ideale WordPress website. Heb jij een jonge doelgroep? Dan wil je een website met een eigentijdse uitstraling. En trek je vooral een iets ouder publiek, dan houd je het WordPress webdesign liever wat klassieker. Maar welk type website ook bij je doelgroep past, je wilt altijd dat het optimaal functioneert. Daarom testen wij het WordPress webdesign in iedere fase van het ontwerp.

De Webdesign Student levert werk op maat!

Heb je specifieke wensen die WordPress normaal niet ondersteund? Dan ben je hier aan het juiste adres. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met webdesign voor WordPress kunnen wij jouw website geheel optimaliseren en uitbreiden.

Wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw website? Vraag dan nu een offerte aan!

De voordelen van WordPress

Gebruikersvriendelijk

Het systeem is ontwikkeld zodat het gebruikersvriendelijk is in het beheer maar ook de beste user experience kan bieden aan bezoekers

Veiligheid

WordPress is op zich al een veilig systeem maar met de integratie van De Webdesign Student wordt het systeem nog wat veiliger!

Oneindigheid

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met een WordPress website. Het systeem ondersteund tal van plugins om het uit te kunnen breiden.

Wilt u meer informatie over onze webdesign diensten?

Wilt u meer weten over wat het content management systeem WordPress u kan bieden?

Uw webshop of website functioneert niet alleen goed, er is ook over conversie nagedacht, wij leveren alleen converterende websites!

Al onze webdesign studenten zijn gekwalificeerd en worden aan testen onderworpen. Uw website wordt gebouwd door ervaren webdesigners!

Al onze websites zijn responsive, wat goed werkt op desktop werkt ook goed op smartphones en tablets!

Binnen 3-5 weken kunnen wij uw website al opleveren!

Wij garanderen een kwaliteit website, deze is responsive, voldoet aan de standaarden en is naar uw tevredenheid gebouwd!

De gebruiksvriendelijke WordPress website

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijke software om je website mee te beheren. Heb je eenmaal een goed functionerend WordPress webdesign, dan heb je lang plezier van je website. Daarom zorgen wij ervoor dat de pagina’s logisch in elkaar zitten zodat de mensen makkelijk door de WordPress website kunnen navigeren. Zo is je WordPress webdesign niet alleen gebruiksvriendelijk voor jou, maar ook voor je bezoekers. Om zo’n optimaal webdesign voor elkaar te krijgen, houden wij overal rekening mee. Want natuurlijk wil je dat de website in zowel de nieuwste als wat oudere browsers goed werkt. Wij testen het WordPress webdesign in alle veelgebruikte browsers zodat iedereen kan genieten van jouw website.

 

Een website waar je trots op bent

Je wilt een WordPress webdesign die uniek is en bij jouw website past. Daarom leveren wij webdesign op maat, volledig aangepast aan jouw wensen. Daarbij zorgt De Webdesign Student ervoor dat je een WordPress website krijgt die helemaal up-to-date is. Is de site helemaal naar volle tevredenheid, dan is het heel eenvoudig om deze te onderhouden. Want met steeds weer nieuwe teksten of foto’s houd je de website interessant. Wil jij weten wat wij voor jouw WordPress webdesign kunnen betekenen? Maak dan simpelweg gebruik van onderstaand formulier.

Wilt u meer informatie over WordPress?

Bent u op zoek naar meer informatie over WordPress? Dan kunnen wij natuurlijk ook alle vragen voor u beantwoorden! Wij geven standaard bij de oplevering van een website een website mee waarop verschillende video’s staan waarop het gehele systeem wordt uitgelegd.