Webdesign voor WordPress door ervaren WordPress developers

Een nieuwe website al vanaf €400,- ! Profiteer hier nu van!

Home » Onze diensten » Webdesign voor WordPress door ervaren WordPress developers

Webdesign voor WordPress is onze specialiteit

Wil jij een inspirerende of informatieve website laten maken met behulp van WordPress webdesign? Maak dan gebruik van de diensten van De Webdesign Student. Wij kennen alle geheimen van de WordPress website, of het nu om vormgeving gaat of om het functioneren van de website. Met De Webdesign Student heb jij binnenkort ook een site waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste technieken en mogelijkheden van het WordPress webdesign.

De webdesign student luisterd naar uw wensen

Een passende website met WordPress webdesign

Bij het maken van het WordPress webdesign houden wij voortdurend rekening met jouw wensen. De vormgeving en functies moeten perfect passen bij de doelgroep van je website. Daarom is er regelmatig overleg tussen jou als opdrachtgever en De Webdesign Student over het webdesign. Zo creëren we samen de ideale WordPress website. Heb jij een jonge doelgroep? Dan wil je een website met een eigentijdse uitstraling. En trek je vooral een iets ouder publiek, dan houd je het WordPress webdesign liever wat klassieker. Maar welk type website ook bij je doelgroep past, je wilt altijd dat het optimaal functioneert. Daarom testen wij het WordPress webdesign in iedere fase van het ontwerp.

De Webdesign Student levert werk op maat!

Heb je specifieke wensen die WordPress normaal niet ondersteund? Dan ben je hier aan het juiste adres. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met webdesign voor WordPress kunnen wij jouw website geheel optimaliseren en uitbreiden.

Wat is WordPress precies?

WordPress is een van de meest bekende en best ontwikkelde content management systemen van deze tijd. Met dit CMS kunt u op de meest eenvoudige manier uw website beheren. Niet alleen kunt u eenvoudig een blog bijhouden, maar ook mediabestanden toevoegen, pagina’s aanmaken en beheren en zelfs met onze oplossing kunt u heel eenvoudig duizenden complexe formulieren op een simpele manier aanmaken en beheren.

Het CMS is van oorsprong ontwikkeld om een platform voor bloggers te ondersteunen. Met de tijd werd het systeem beter en vanaf versie 3 werd het product geheel anders dan anders. Het systeem was opnieuw ontwikkeld en daarbij was er veel gelet op de user experience van het systeem. Hierdoor werd het onwijs gebruikersvriendelijk.

 

Meer weten over WordPress?

 

Hoe eenvoudig kan ik het aanpassen?

In het beheer is WordPress een perfect systeem. Het is zeer eenvoudig te leren, er is een grote community die het systeem ondersteund en daarbij zorgen wij er ook voor dat opgeleverde websites ook wat betreft thema zeer eenvoudig aan te passen zijn.

Wij willen niet enkel dat een website er leuk uit ziet en goed werkt maar dat ook de beheerder, of eventuele andere webdesigners het eenvoudig kunnen aanpassen.

De voordelen van WordPress

  • Gebruikersvriendelijk

    Wordpress is zeer gebruikersvriendelijk in het beheer. Wanneer wij een webdesign voor WordPress leveren zorgen wij ervoor dat niet alleen het beheer gebruikersvriendelijk is maar ook wat uw bezoekers zien!

  • SEO vriendelijk

    De Webdesign Student zorgt ervoor dat uw WordPress website zoekmachine vriendelijk is gebouwd! Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie dan staan wij voor u klaar!

  • Performance

    Wordpress staat bekend om haar performance. De Webdesign Student verbeterd het systeem nog iets meer waardoor de performance optimaal is!

De gebruiksvriendelijke WordPress website

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijke software om je website mee te beheren. Heb je eenmaal een goed functionerend WordPress webdesign, dan heb je lang plezier van je website. Daarom zorgen wij ervoor dat de pagina’s logisch in elkaar zitten zodat de mensen makkelijk door de WordPress website kunnen navigeren. Zo is je WordPress webdesign niet alleen gebruiksvriendelijk voor jou, maar ook voor je bezoekers. Om zo’n optimaal webdesign voor elkaar te krijgen, houden wij overal rekening mee. Want natuurlijk wil je dat de website in zowel de nieuwste als wat oudere browsers goed werkt. Wij testen het WordPress webdesign in alle veelgebruikte browsers zodat iedereen kan genieten van jouw website.

 

Een website waar je trots op bent

Je wilt een WordPress webdesign die uniek is en bij jouw website past. Daarom leveren wij webdesign op maat, volledig aangepast aan jouw wensen. Daarbij zorgt De Webdesign Student ervoor dat je een WordPress website krijgt die helemaal up-to-date is. Is de site helemaal naar volle tevredenheid, dan is het heel eenvoudig om deze te onderhouden. Want met steeds weer nieuwe teksten of foto’s houd je de website interessant. Wil jij weten wat wij voor jouw WordPress webdesign kunnen betekenen? Maak dan simpelweg gebruik van onderstaand formulier.

Meer informatie