content en copywriters van de webdesign student

SEO teksten en content

Met een groot team van tekstschrijvers, designers, video productenten en muziekanten bieden wij het grootste team van content developers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag het ons!

De juiste content voor uw website!

Het krijgen van bezoekers op de website kan moeilijk zijn maar als u ze eenmaal hebt moet u natuurlijk wel het juiste te bieden hebben. Vinden de bezoekers de juiste informatie op uw website. Zien de bezoekers liever instructie video’s of een duidelijke tekst met grafische uitleg?

Wij stellen deze vragen bij onze eigen websites maar ook vaak bij websites van onze klanten. Door deze vragen te stellen kom je vaker tot een betere website. Het doel van de website wordt beter behaald. Het zorgt voor duidelijkheid en tevreden bezoekers.

Wat voor content is er mogelijk?

Het is mogelijk om verschillende soorten content op de website te plaatsen. Maar eerst is het belangrijk wat wij onder content verstaan.

Content is volgens ons al het zichtbare op de website dat meeste informatie verschaft over het te behalen doel op de website. Dit zullen nooit de header, sidebar en footer zijn maar de daadwerkelijke tekst en eventuele media. Onder content verstaan wij dan ook de volgende onderdelen:

  • Tekst
  • Afbeeldingen
  • Video

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen voor u de content op uw website realiseren. Hierdoor kunt u directer de bezoeker benaderen en kan dit succesvol zijn voor zowel conversie als resultaten in de zoekmachines. Voor meer informatie kunt u via het formulier op onze pagina contact met ons opnemen.

Meer weten over content?

Meer weten over content op uw website? Wilt u meer informatie ontvangen over de invloed van content op uw zoekmachine resultaten? Neem dan nu contact met ons op.