Van WordPress webdesign tot zoekmachines tot het ontwerp van logo’s

Met professionals en studenten die samenwerken, creëren wij voor u de ultieme beleving. Niet zomaar een WordPress website of een webshop maar een totale overname van het web! Van de nieuwste technieken tot de oudste ervaringen, van zoekmachines tot sales.


Wordpress Webdesign

WordPress webdesign

Een informatieve website nodig of een gehele webapplicatie? Wilt u liever een website waarop u al uw producten kunt verkopen? Een website nodig die goed werkt op smartphones en tablets? Dan zit u hier helemaal goed! Onze studenten zorgen ervoor dat een website perfect in elkaar zit en werkt op zowel de computer als een smartphone of tablet!

WordPress plugin ontwikkeling

Op zoek naar een website die eenvoudig te beheren is, waar u zelf ook mee kunt experimenteren en gelijk aan de slag kunt? Dan bieden wij een WordPress website aan! WordPress is gebruikersvriendelijk en veel gebruikt systeem dat zeer eenvoudig uit te breiden is. Of je een website wilt om informatie te verstrekken of een webshop? Met WordPress is alles te ontwikkelen.

Wordpress plugin ontwikkeling

webshop ontwikkeling

Webshop ontwikkeling

U heeft een product en u wilt deze verkopen op het internet? Dan moet u uiteraard een webshop hebben met daarin de nieuwste technieken wat betreft betalingen, iDeal, PayPal, AfterPay, Stripe en meer. Maar ook wilt u dat alles op de webshop veilig zal verlopen. Wij zorgen er dan ook voor dat u het allerbeste krijgt met de allernieuwste en meest veilige technieken!

Zoekmachine optimalisatie

Meer klanten via de website binnenhalen? Dat kan maar dan moet je wel aan de top staan natuurlijk! De SEO Student is onze zoekmachine optimalisatie specialist en zorgt ervoor dat uw website bovenaan in Google komt op de juiste trefwoorden!
Of u nou gevonden wilt worden op het woord autobedrijf, stucadoren, goedkoop verhuizen of op babyfotografie… wij zorgen ervoor dat uw website een begrip wordt voor de trefwoorden waarop u gevonden wilt worden.

conversie verbetering optimalisatie

Conversie verbetering

Heeft u een website of webshop maar verlaat een groot deel van de bezoekers de website voordat de sale binnen is of voordat ze contact met u opnemen voor een eventuele offerte? Dan kunnen wij u daarbij helpen! Met Conversie verbetering (optimalisatie) analyseren wij het gedrag van uw bezoekers. Hierdoor leren wij en u, uw bezoekers beter kennen en kunnen wij inspelen op het internet gedrag. Wellicht komen we erachter dat het niet zo eenvoudig is om de juiste informatie te vinden of de sales pagina?

SEO Copywriting & Content ontwikkeling

Een goede website of webshop vereist natuurlijk ook dat deze goed vindbaar is in de zoekmachines. Voor sommige ondernemingen is dat juist het meest belangrijke. SEO (zoekmachine optimalisatie) moet dan ook op de juiste manier worden uitgevoerd. Een belangrijk onderdeel hiervan is een goede tekst. Met de juiste content kan uw website op de juiste trefwoorden op de juiste plaats komen

seo copywriting en content ontwikkeling

Logo en brand design

Logo ontwerp & Brand design

Op zoek naar een nieuw logo voor uw website of onderneming? Bent u niet helemaal tevreden over de styling voor uw website en wilt u toch eens wat meer extreem proberen? Wilt u daarbij ook dat wij uw gehele huisstijl aanpakken? Dan staan de designers van De Webdesign Student geheel voor u klaar. Al onze webdesigners hebben grafische skills maar wij hebben ook 3 professionele brand ontwikkelaars werkzaam! Profiteer van professionele designs voor lagere tarieven!

Maatwerk projecten

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een custom website, een student die u wilt laten lesgeven of andere diensten waaronder;

  • Expression Engine developer
  • PHP developer
  • Javascript developer
  • Leerstudent (student geeft les op gebied van media, design en informatica)
  • Custom webshop of website
  • Online reputatie management
  • Zoekmachine marketing
  • Social media marketing
  • etc.

Kortom; staat uw dienst niet in de bovenstaande lijst?

Custom website ontwikkeling